Neem contact op met PiD-Consultancy: info@pid-consultancy.nl of bel naar +31(0)6-15637033

OVER PiD

Consulting is meer dan advies geven

Samen met de ondernemer een toekomstbestendige organisatie bouwen.

Als je verandering in je organisatie doorvoert, gaat dit altijd met ups en downs. Het is nieuw en dat is spannend. Zeker als het dreigt te falen, dan is volhouden en doorpakken door los te laten niet gemakkelijk. Maar het is net als bij leren fietsen.

Als de zijwieltjes (het vertrouwde) eraf gaan voelt het heel onwennig en zoek je steun bij je omgeving (hand op schouder van ouder) en dan nog komt de onvermijdelijke aanvaring met de straat, muur of struik. Als je ouders dan gelijk de zijwieltjes er weer op schroeven, dan doet dat iets met je zelfvertrouwen.

Dit is metaforisch voor veranderprocessen bij organisaties, lukt het niet, dan gaan we terug naar het oude en soms nog erger, gaan we nog meer veiligheden (sub-optimalisaties) inbouwen.

PiD neemt je mee in dit proces van vallen en opstaan met als uiteindelijk doel het zelfstandig ‘leren fietsen’ van de organisatie.

Na mijn studie Frans ben ik actief geweest in diverse sales rollen in automotive en bouw. De maakindustrie heeft mijn hart gestolen. Niets zo mooi als een product vanaf de tekentafel tot leven te zien komen. De dynamiek en diversiteit van de betrokkenen is inspirerend.

Als directeur van DEVENTER Profielen in Breda heb ik het genoegen gehad met mijn team de organisatie duurzaam te kantelen. Daar heb ik ervaren dat je met meer werkplezier, eigen verantwoordelijkheid èn fun, innovatiever, succesvoller en toekomstbestendiger bent.

Ik gun andere ondernemers deze kanteling en dat doe ik door advies en implementatie van verandering op het vlak van:

[contact-form-7 id=”7″ title=”Contact form 1″]

Contact

Heeft u een vraag of advies nodig?
Vul ons contactformulier in.

Direct telefonisch contact?

+31 (0)6 15 637 033