Duurzaamheid een containerbegrip

Jazeker!

Te vaak hoor ik het woord containerbegrip als we het over duurzaamheid hebben. het voelt bijna alsof daarmee het onderwerp wordt afgekapt, heb je er weer een die over duurzaamheid begint. Nou ik kan je vertellen dat het ook een containerbegrip is! Niet om alle moeilijke duurzame thema’s in weg te proppen, de deuren te vergrendelen en alles te verschepen naar ‘het land van morgen’. We moeten de kans pakken en de container openmaken. Kijken wat er allemaal in zit. Duurzaamheid raakt zoveel aspecten, die één groot en complex en de ander klein en behapbaar. Niet allemaal hebben ze dezelfde impact, maar dat hoeft ook niet. Pak eruit wat bij jou en jouw onderneming past en ga er mee aan de slag.

Pluk iets uit de container, ga er mee aan de slag en draag je steentje bij want het maakt het leven leuker voor iedereen!

Patty